پسته حاوی مجموعهای از مواد مغذی است که باعث سلامت قلب میشود. علاوه بر چربیهای مفید برای بدن، پسته حاوی ترکیبات گیاهی است که بهعنوان آنتیاکسیدان عمل میکنند. این ترکیبات شامل ویتامین E، پلیفنولها، کاروتنوئیدهای لوتئین و زاگزانتین هستند.
تحقیقات علمی نشان میدهند که پسته باعث تقویت قلب و سلامت عروق خونی میشود. مطالعات نشان دادهاند که افزودن پسته به رژیم غذایی به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و سایر آسیبهای آنتیاکسیدانی خواهد شد. تحقیقات همچنین نشان دادهاند که مصرف مقادیر کنترل شده پسته باعث حفظ سطح کلسترول خواهد شد.
در مطالعات اخیر نشاندادهشده است که افرادی که هم رژیم غذایی مدیترانهای با حدود 28 گرم آجیل در هر روز و هم روغنزیتون در هر هفته داشتند، به میزان 30درصد در معرض کمتر ابتلا به بیماریهای قلبی قرار داشتند. از این نظر دقیقاً همانند داروهای کاهندۀ کلسترول عمل کردند.
برای بازدید از منابع علمی بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید.