مرکز نوآوری پسته دامغان

مرکز نوآوری پسته دامغان

  • صفحه اصلی
  • رویدادها
  • پروژه‌ها
    • پروژه‌ها
  • مجلۀ پسته
    • سلامت
    • اینفوگرافی
    • پرورش پسته
      • روش‌های مطلوب کوددهی درخت پسته
      • مجموعه جلسات پرورش مطلوب پسته
    • The Pistachio Scope
    • ارقام پستۀ دامغان
    • آشپزی
    • تاریخچۀ پسته
  • کشاورزی در عصر تغییرات اقلیمی
  • معرفی اعضا

رابطۀ نزدیک سلامتی انسان با مصرف پسته

by Mohammad Taheri / دوشنبه, ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ / Published in سلامت

 

وقتی پای سلامت بدن و مواد مغذی پسته در میان باشد، تحقیقات علمی بی‌شماری ثابت می‌کنند که مصرف پسته به داشتن قلب و عروقی سالم کمک می‌کند. اگر قصد دارید برای حفظ سلامت قلب خود رژیم غذایی سالمی بگیرید، مغزیجات درختی مانند پسته را به آن بیفزایید. شواهد علمی حاکی از آن است که مصرف روزانۀ 42.6 گرم آجیل، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. شما می‌توانید پسته را به‌عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم با درصد کلسترول و چربی اشباع‌شدۀ پایین، مصرف کنید. اگر در حال حاضر عروق خونی سالم و سطح کلسترول نرمالی دارید، مقدار مشخصی پسته به رژیم غذایی خود بیفزایید تا معجزه‌اش را ببینید.

What you can read next

اجتناب از سبک زندگی ناسالم
پسته و قلبی‌سالم
بهبود استقامت ورزشکاران

اطلاعات تماس

استان سمنان، شهرستان دامغان، میدان دانشگاه، دانشگاه دامغان

کدپستی: 36716-41167

تلفن تماس: 31170000-023

رایانامه: pistachio@du.ac.ir

دسترسی سریع

انجمن پسته ایران

دانشگاه دامغان

گالری تصاویر

شرکت تعاونی کشاورزی پسته کاران دامغان

© کلیه حقوق و امتیازات این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه دامغان است.

TOP