پستۀ خندان!!
اگر به مغز پسته در پوستۀ آن نگاه کنید، گمان میبرید که پسته در حال خندیدن است! به همین دلیل پسته در چین بهعنوان آجیل شاد و در ایران بهعنوان آجیل خندان شناخته میشود. در طول سال نو چینی، اغلب از مغزیجات به عنوان هدیه استفاده میشود چون نمادی از سلامتی، شادی و خوش یمنی هستند. در روسیه، صدای شکسته شدن پسته، نوعی فال نیک تلقی میشود. در خاورمیانه این صدا به معنی داشتن رابطهای شاد با همسر خود است. به همین دلیل زوجها یکدیگر را در زیر درختان پسته ملاقات میکنند و به انتظار مینشینند تا ببیند آیا مغزهای پسته به آنها میگویند که رابطۀ موفقیت آمیزی را خواهند داشت یا نه!
پسته از سالیان دور و درازی وجود داشته است!
9000 سال است که انسان پسته را میشناسد و مصرف میکند.
پسته، یکی از دو میوهای است که از آن در کتاب مقدس یاد شده است!
پسته یکی از میوههایی بود که آدم با خودش به زمین آورده است ( روایت آفرینش 43:11) و آن را در باغ عدن پرورش داد. میوۀ دیگر بادام بود.
مصرف حدود 28 گرم پسته به اندازۀ یک تخممرغ پروتئین برای بدن فراهم میکند!
این مقدار حدود یک مشت پسته یا 49 مغز پسته میباشد که حاوی 6 گرم پروتئین است.
روزگاری تنها خانواده های سلطنتی از پسته استفاده میکردند!
ملکۀ سبا عاشق پسته بود و دستور داده بود که محصول پستۀ کل منطقه تنها برای او و خانوادۀ سلطنتی کنار گذاشته شود.
برای کاهش وزن از پسته استفاده کنید!
مطالعهای نشان داده است که افرادی که پسته با پوست مصرف میکنند و پوست پستهها را در معرض دید قرار میدهند، تعداد کمتری مغز پسته نسبت به افرادی که پسته بدون پوست میخورند مصرف میکنند. این اختلاف فاحشی است! این مطالعه نشان داد که این افراد %41 ارزش غذایی و کالری کمتری را دریافت میکنند.
جایگزینی پسته به عنوان میانوعده بهجای گزینههای دیگر برای سلامتی شما مفید است!
همانند سایر آجیلها، پسته سرشار از انواع و اقسام ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است که نه تنها مواد مغذی عالی سرشار از کالری را تامین میکند، بلکه سرشار از فواید دیگر برای سلامتی نیز است. مطالعات نشان دادهاند که مصرف پسته به کاهش سطح کلسترول خون، فشارخون، و قندخون کمک میکند و همچنین باعث بهبود عملکرد رگهای خونی و سلامتی باکتریهای روده میشود.