مرکز نوآوری پسته دامغان

مرکز نوآوری پسته دامغان

  • صفحۀ اصلی
  • رویدادها
  • پروژه‌ها
    • پروژه‌های در دست اجرا
    • پروژه‌های اجرا شده
  • مجلۀ پسته
    • سلامت
    • اینفوگرافی
    • پرورش پسته
      • روش‌های مطلوب کوددهی درخت پسته
      • مجموعه جلسات پرورش مطلوب پسته
    • ارقام پستۀ دامغان
    • آشپزی
    • تاریخچۀ پسته
  • معرفی اعضا

پسته و قلبی‌سالم

by Admin / سه شنبه, ۰۴ آبان ۱۴۰۰ / Published in سلامت

 

 

پسته حاوی مجموعه‌ای از مواد مغذی است که باعث سلامت قلب می‌شود. علاوه بر چربی‌های مفید برای بدن، پسته حاوی ترکیبات گیاهی است که به‌عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند. این ترکیبات شامل ویتامین E، پلی‌فنول‌ها، کاروتنوئیدهای لوتئین و زاگزانتین هستند.

 

تحقیقات علمی نشان می‌دهند که پسته باعث تقویت قلب و سلامت عروق خونی می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که افزودن پسته به رژیم غذایی به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و سایر آسیب‌های آنتی‌اکسیدانی خواهد شد. تحقیقات همچنین نشان داده‌اند که مصرف مقادیر کنترل شده پسته باعث حفظ سطح کلسترول خواهد شد.

 

 

 

در مطالعات اخیر نشان‌داده‌شده است که افرادی که هم رژیم غذایی مدیترانه‌ای با حدود 28 گرم آجیل در هر روز و هم روغن‌زیتون در هر هفته داشتند، به میزان 30درصد در معرض کمتر ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار داشتند. از این نظر دقیقاً همانند داروهای کاهندۀ کلسترول عمل کردند.

برای بازدید از منابع‌ علمی بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاهدۀ منابع علمی بیشتر

What you can read next

اجتناب از سبک زندگی ناسالم
رابطۀ نزدیک سلامتی انسان با مصرف پسته
نکات تغذیه ای در مورد کودکان

اطلاعات تماس

استان سمنان، شهرستان دامغان، میدان دانشگاه، دانشگاه دامغان

کدپستی: 36716-41167

تلفن تماس: 31170000-023

رایانامه: pistachio@du.ac.ir

دسترسی سریع

انجمن پسته ایران

دانشگاه دامغان

گالری تصاویر

شرکت تعاونی کشاورزی پسته کاران دامغان

© کلیه حقوق و امتیازات این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه دامغان است.

TOP